Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Μeganisilife.gr

Το  Μeganisilife.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του με τους ακόλουθους όρους χρήσης τους οποίους ο χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών του μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως και συναινεί στην εφαρμογή τους. Χρησιμοποιώντας καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τον δικτυακό τόπο Μeganisilife.gr αποδέχεστε πλήρως τους παρόντες όρους χρήσης, οι οποίοι και αποτελούν δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τους δημιουργούς του Μeganisilife.gr, ισχύοντες ωσάν να τους έχετε υπογράψει εγγράφως.

Σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης, η χρήση εκ μέρους σας του Μeganisilife.gr σε επόμενο χρόνο σημαίνει και την εκ νέου αποδοχή εκ μέρους σας των νέων όρων χρήσης και την δέσμευσή σας από αυτούς.

1. ΣΧΟΛΙΑ

1. Οι συντάκτες και ο διαχειριστής δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν σε σχόλια τρίτων.

2. Τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις του Μeganisilife.gr

Ενδεικτικά δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που:

1. Δεν είναι γραμμένα στα Ελληνικά.

2. Δεν συνοδεύονται από το αληθές ονοματεπώνυμο (προσποιούμενοι τρίτο πρόσωπο).

3. Δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία του χρήστη ή άλλου προσώπου

4.Περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο

5. Επαναλαμβάνονται

6. Περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο για τον διαχειριστή, τους συντάκτες ή οποιονδήποτε τρίτο

7. Αποτελούνται από κεφαλαία γράμματα μόνο.

8. Αποτελούν προϊόν spam.

Σε κάθε περίπτωση ο διαχειριστής και οι συντάκτες του Μeganisilife.gr μπορούν και θα αφαιρούν σχόλια με το παραπάνω περιεχόμενο καθώς και σχόλια που θεωρούν ότι αντίκεινται στον σκοπό και στην εύρυθμη λειτουργία του Μeganisilife.gr .
Ο διαχειριστής και οι συντάκτες του Μeganisilife.gr δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων τους. Σε περίπτωση που ειδοποιηθούν μέσω e-mail για το παράνομο ή υβριστικό περιεχόμενο δικαιούνται να αφαιρέσουν το εν λόγω περιεχόμενο το συντομότερο δυνατό.

2. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Το Μeganisilife.gr περιλαμβάνει συνδέσμους ή/και διαφημίσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους, που ελέγχονται από τρίτους φορείς. To Μeganisilife.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων, την ασφάλειά ή καταλληλότητά τους και διευκρινίζει ότι εισέρχεστε σε αυτούς με δική σας ευθύνη.

3. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το θέμα Apostrophe 2 με το οποίο παρουσιάζεται το Μeganisilife.gr έχει σχεδιαστεί από τον Automattic ο οποίος διατηρεί και τα όποια δικαιώματα στο σχεδιασμό του.

Η μορφοποίηση και η επιλογή της διάταξης του περιεχομένου καθώς και το ίδιο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου Μeganisilife.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού ή / και του διαχειριστή του σύμφωνα με το νόμο 2121/1993 “Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας”, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα από τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα, με εξαίρεση το υλικό που αναδημοσιεύεται και το οποίο συνοδεύετε από αναφορά στο πρωτότυπο.

Ενδεικτικά επιτρέπετε η αναδημοσίευση περιεχομένου υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύεται από αναφορά στο πρωτότυπο και ότι παραμένει αναλλοίωτο.

Απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς αναφορά στο πρωτότυπο, τροποποίηση και η με οποιονδήποτε τρόπο μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογισμικού και του περιεχομένου του Μeganisilife.gr, χωρίς την άδεια του διαχειριστή.

4. ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι χρήστες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Μeganisilife.gr για:

α) Μίμηση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοίωση των στοιχείων του δικτυακού τόπου Μeganisilife.gr με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του Μeganisilife.gr

β) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή ανεπιθύμητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

γ) Δημοσίευση ή αποστολή προσωπικών στοιχείων

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το Μeganisilife.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια, εγκυρότητα ή ορθότητα των πληροφοριών (με οποιαδήποτε μορφή και αν παρέχονται, π.χ. εικόνες, κείμενα, γραφικά κ.τ.λ.) που περιλαμβάνονται σε αυτό. Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Μeganisilife.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Μeganisilife.gr, στην χρήση των οποίων προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

Επισκέπτεστε τις σελίδες του Μeganisilife.gr με αποκλειστικά δική σας πρωτοβουλία και ευθύνη.
Η ευθύνη για την αρτιότητα, ακρίβεια, πληρότητα, επάρκεια, νομιμότητα και καταλληλότητα του περιεχομένου των συνδέσεων , συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων με οποιονδήποτε τρόπο και αν εμφανίζονται, ανήκει αποκλειστικά στους δικτυακούς τόπους/εταιρείες που το παρέχουν.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο Μeganisilife.gr συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

6. ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Το περιεχόμενο του Μeganisilife.gr παρέχεται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμηριωμένη με οποιοδήποτε τρόπο.

Το Μeganisilife.gr δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενά του θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα επιδιορθώνονται. Επίσης το Μeganisilife.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συνεργαζόμενο site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Σε καμία περίπτωση το Μeganisilife.gr, οι αρθρογράφοι του ή τα πρόσωπα που συνδέονται με αυτό δεν είναι υπεύθυνοι απέναντί σας για οποιαδήποτε τυχόν ζημία σας προκληθεί από την χρήση του Μeganisilife.gr

7. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Μeganisilife.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, που έχει υπογράψει η χώρα. Αποδεχόμενοι τους παρόντες όρους χρήσης αποδέχεστε και την αποκλειστική δωσιδικία των Δικαστηρίων των Αθηνών.

Όλοι οι ανωτέρω όροι συνομολογούνται ως ουσιώδεις. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Μeganisilife.gr και του χρήστη υπηρεσιών του και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ του Μeganisilife.gr και οποιουδήποτε χρήστη, είναι απαραίτητη η προσπάθεια εξωδικαστικής και συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Μeganisilife.gr

Διαχειριστές:

Σύνταξη: Έλλη Καββαδά (ellikavvada@gmail.com)

Διάταξη & Μορφοποίηση: Κωνσταντίνος»Σκρομ» Κανέλλος {kostascrom@gmail.com}

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.