Αλλάζει «Χέρια» το site Τουριστικής Προβολής του Δήμου. Με τα ‘Iδια Χρήματα Λιγότερες Υπηρεσίες

Με τα ίδια χρήματα αλλά λιγότερες υπηρεσίες έγινε ανάθεση εκ νέου σε διαφορετικό (!!!) διαχειριστή του sait τουριστικής προβολής του δήμου el.visitmeganisi.com.όπως αναφέρεται στην σύμβαση. (Αναρτημένη στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ). Η πρώτη παλιότερη σύμβαση (που είχε ανατεθεί σε Μεγανησιώτισσα επαγγελματία) σχολιάστηκε έντονα για το υψηλό κόστος του ποσού αμοιβής και αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί οφείλουμε να σχολιάσουμε επίσης, το γεγονός .

Ότι δηλαδή η πρώτη σύμβαση ενώ υποστήριζε facebook,Instagram, Pinterest, Linkedin, YouTube,Twitter, TikTok με τα ίδια χρήματα η νέα μόνο Facebook.Instagram,YouTube.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του M.L. η υποστήριξη της σελίδας από την λήξη της προηγούμενης σύμβασης 31/12/2022 και εως 18/4/23 λειτουργούσε κανονικά και οι υπηρεσίες ήταν χορηγία στον δήμο από τον προηγούμενο διαχειριστή ,γεγονός που θα έπρεπε να είχε γίνει γνωστό στους Μεγανησιώτες όπως συνηθίζεται σε κάθε χορηγία δημότη. Οι λόγοι αλλαγής διαχειριστή δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστοί αν και οι» ψίθυροι » τους εξηγούν. Πάντως αν μη τι άλλο είμαστε πολύ large σαν δήμος.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.