Και ο Δήμος Μεγανησίου λύνει την σύμβαση με τον κ. Λαμπρακάκη και καταθέτει μήνυση εναντίον του

Άμεση υπήρξε και η αντίδραση του Δήμου μας σχετικά με το σκάνδαλο Λαμπρακάκη (Λογιστή- εξωτερικού συνεργάτη ). Η δημοτική αρχή λύνει με την σειρά της την συνεργασία με την εταιρία και καταθέτει μήνυση σχετικά.

Με δελτίο τύπου ο δήμαρχος ενημερώνει τους δημότες :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Μεγανησίου κατόπιν ενημέρωσης από τον Δήμο Αχαρνών και τον Δήμο Άργους Μυκηνών λύνει την σύμβαση Λογιστικής Υποστήριξης με την εταιρία λογιστικών υπηρεσιών Eurologic IKE μετά τις καταγγελίες για πλαστές φορολογικές ενημερότητες που αφορούν την εν λόγω εταιρία. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας όπως και των άλλων Δήμων δεν είχαν καμία γνώση και δεν φέρουν καμία ευθύνη επικάλυψης του θέματος και σε καμία περίπτωση δεν προκλήθηκε ζημία κατά την υλοποίηση των συμβάσεων καθώς υπήρχε πάντα έγκαιρη παράδοση του έργου.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος ο Δήμος Μεγανησίου είναι σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Δήμου την Δευτέρα να καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία κοινοποιώντας όλα τα σχετικά έγγραφα για να διερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν άμεσα οι σχετικές ευθύνες. Παράλληλα θα ενημερωθούν εγγράφως και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Δήμος Μεγανησίου και οι υπηρεσίες του λειτουργούν πάντα με διαύγεια ,νομιμότητα και διαφάνεια προς το συμφέρον των δημοτών καθώς επίσης βρίσκεται και σε απόλυτη συνεννόηση με τους Δήμους Αχαρνών ,Άργους Μυκηνών ,Επιδαύρου, Ερμιονίδας και άλλους για κοινές περαιτέρω ενέργειες.

Ο Δήμαρχος

Παύλος Δάγλας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.