Καλή Ανάρρωση και Σιδερένιος Αντρέα !

Φωτογραφία Αρχείου

Ο Αντρέας Δάγλας (Ντίζελ) συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο με το μηχανάκι του ενώ πήγαινε στην δουλειά του το πρωί στην Λυγιά. Επειδή μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, δεν έχει διευκρινιστεί πως ακριβώς έγινε το ατύχημαμε δύο ανιπεβεβαίοτες φήμες να ακούγονται. Ότι γλίστρησε το μηχανάκι σε λάδια και έπεσε στο αυτοκίνητο ή πέρασε ο οδηγός του αυτοκινήτου στο αντίθετο ρεύμα και επίσης δεν έχει επιβαιβεωθεί αν ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε αμέσως το τόπο του ατυχήματος.

Ο Αντρέας υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στη Λευκάδα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου και βρίσκεται στην Εντατική καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη έχοντας ξεφύγει όμως από τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Εμείς και όλο το Μεγανήσι με τη σκέψη μας μαζί του του Ευχόμαστε Καλή Ανάρρωση, Σιδερένιος και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας, στο νησί και στα καθήκοντα του !

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.