Ο Μεγανησιώτης Μάριος Μάντζαρης ταξίδεψε δωρεάν όλη τη Ευρώπη με τρένο με τη κάρτα Interail με το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Τα ταξίδια μορφώνουν»

Ο Μάριος κέρδισε τη κάρτα Interail για το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Τα ταξίδια μορφώνουν» λόγω της υψηλής του βαθμολογίας

Το Interrail είναι ένα πάσο, που δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψει κανείς σε ολόκληρο το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ευρώπης ελεύθερα. Το δωρεάν πρόγραμμα υφίσταται από το 2019.

Κάθε χρόνο, περίπου 300.000 το χρησιμοποιούν προκειμένου να ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη.

Οι επιλεχθέντες αυτού του γύρου θα μπορούν να ταξιδέψουν για διάστημα από 1 ημέρα έως και 30 ημέρες μεταξύ 1ης Ιουλίου 2022 και 30ής Ιουνίου 2023, μόνοι τους ή με μέχρι και 4 φίλους τους με την προϋπόθεση πως και αυτοί πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, μπορούν να συμμετάσχουν όσοι

  • έχουν γεννηθεί μεταξύ της 1ης Ιουλίου 2003 (συμπεριλαμβανομένης) και της 30ής Ιουνίου 2004 (συμπεριλαμβανομένης),
  • έχουν συμπληρώσει τον σωστό αριθμό δελτίου ταυτότητας, διαβατηρίου ή δελτίου νόμιμης διαμονής στο ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης,
  • διαμένουν νόμιμα κατά τον χρόνο της απόφασης επιλογής σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων των Υπερπόντιων Χωρών και Εδαφών (ΥΧΕ) ή μία από τις τρίτες χώρες που είναι συνδεδεμένες με το πρόγραμμα Erasmus+: Βόρεια Μακεδονία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Σερβία και Τουρκία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.