Ισολογισμός Δήμου 2020 {Βίντεο} Επιτέλους «πέρασε» με ένα παρών κι ένα υπέρ…

Πανηγυρίζει ο δήμαρχος που για ακόμα μια φορά «πιστώνεται» κατορθώματα και επιτυχίες που δεν θα υπήρχαν χωρίς τη συμβολή συμβούλων της αντιπολίτευσης. Ούτε μια ούτε δυο αλλά τρεις φορές χρειάστηκε να συζητηθεί ο ισολογισμός του δήμου για το έτος 2020 για να «περάσει» τελικά με ένα υπέρ κι ένα παρών από τους συμβούλους της παράταξης «Ενωτική Αναγέννηση»

Ένας ισολογισμός με σοβαρά λάθη, παραλείψεις και ερωτηματικά (σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των συμβούλων) που βιαστικά και πρόχειρα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου από ότι αποδείχτηκε από το δελτίο τύπου που ακολούθησε, να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και να κατακτήσουμε την πρωτιά σαν δήμος Αν κάποιος θα έπρεπε να συγχαρεί(;;;) κάποιους αυτοί είναι οι υπάλληλοι που τον υπέγραψαν, οι ορκωτοί που τον συνέταξαν και τέλος οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που τον «πέρασαν» και όχι τον δήμαρχο ο οποίος μάλιστα παραδέχεται στο 2ο βίντεο ότι «Δεν έχει βάλει την υπογραφή του πουθενά, και αν κάποιοι ευθύνονταν και πλήρωναν για τα λάθη αυτοί θα ήταν οι υπάλληλοι του δήμου«, προκειμένου να αποτρέψει τυχόν καταγγελία του ισολογισμού στο ελεγκτικό και να δημιουργήσει συναισθηματική πίεση με τον γνωστό λαϊκισμό του.(Δείτε στο τέλος του 2ου βίντεο στο 1:5:13)

Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα δικά σας

Η Ανάρτηση του δημάρχου στο fb

Ο Δήμος Μεγανησίου είναι από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα που έχει εγκεκριμένο Ισολογισμό για το 2020 (εγκρίθηκε μετά από τρεις συνεδριάσεις) και όλους τους Ισολογισμούς από το 2011 και μετά.Το 2020 μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της πανδημίας, ο Δήμος μας όμως πέτυχε να εκτελέσει το Τεχνικό του Πρόγραμμα στο 100% καθώς και όλα τα έργα που προέκυψαν από τις αναμορφώσεις μέσα στο έτος..

Συνολικά εκδόθηκαν και εξοφλήθηκαν 898 εντάλματα πληρωμής, ενώ οι οφειλές για την επόμενη χρονιά (Π.Ο.Ε) ήταν μόλις 3.200,00 ευρώ. Τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου έκλεισαν στις 254.000,00 ευρώ παρά την μεγάλη δυσκολία στις εισπράξεις. Με βάση την έκθεση του Ορκωτού Λογιστή δεν προέκυψαν ευρήματα στην χρήση 2020.Ευχαριστούμε τους Δημοτικούς υπαλλήλους για τη συνεχή προσπάθειά τους για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.

Παύλος Δάγλας

Δήμαρχός Μεγανησίου

Η 5η Συνεδρίαση

Η 6η Συνεδρίαση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.