Καλωπισμός Δήμου Μεγανησίου στη περιοχή «Καραμαντάνι»Επιτέλους!

Πολλές φορές η δημοσιοποίηση γεγονότων ή καταστάσεων ( σαν τελευταίο μέσο στην συγκεκριμένη περίπτωση) φέρνει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιτέλους κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν , κινητοποιήθηκαν και «έδωσαν » στην περιοχή και στο πηγάδι «Καραμαντάνι»την εικόνα που του αξίζει.

Αυτό επιτεύχθηκε με πρωτοβουλία και πολύ προσωπική εργασία από τον πάρεδρο του Κατωμερίου Β. Σολδάτο με την βοήθεια των εργατών του δήμου , αποδεικνύοντας ότι το μόνο που χρειάζονταν τόσα χρόνια ήταν ενδιαφέρον και κάποιον να «ακούει» και όχι ένα σοβαρό κονδύλι στον προϋπολογισμό του δήμου.

Επειδή εκτός από τις φωνές και τις προτάσεις της αντιπολίτευσης τα τελευταία χρόνια για την ανάπλαση της περιοχής, αναδείξαμε κι εμείς σαν sait το θέμα με χαρά προβάλουμε την εικόνα όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα και αποδίδουμε δημόσια τα εύσημα στον πάρεδρο και σε όσους βοήθησαν.

Το πηγάδι είναι προσβάσιμο αυτή τη στιγμή από τρεις δρόμους. Σας προτείνω την διαδρομή από την ράχη όπου έγινε διάνοιξη και είναι άγνωστη για πολλούς. Με ελάχιστες ακόμα παρεμβάσεις με την γνώμη ίσως ενός ειδικού , θα γίνει το στολίδι για το Κατωμέρι και την ιστορία του.

Μένει σε μας να το διατηρήσουμε και καθαρό….

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δημάρχου Μεγανησίου

Αγαπητοί συντοπίτες,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Καραμαντάνι, το πηγάδι που βάδισε δίπλα δίπλα στην ιστορία με το Κατωμέρι, καθαρίστηκε, ασπρίστηκε και έγινε πάλι εύκολα προσβάσιμο.

Παράλληλα με στόχο να γίνει επισκέψιμο έγινε καθαρισμός και αποκατάσταση, του δρόμου από τα σκαλιά του Γάντζου έως το πηγάδι και διάνοιξη του χωματόδρομου από το Καραμαντάνι έως την παιδική χαρά του Κατωμερίου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Σολδάτο, Πάρεδρο Κατωμερίου, για τη ενεργή συμμετοχή του στο έργο καθώς και το προσωπικό του Δήμου για τη συμβολή τους στο τελικό αποτέλεσμα.

Παύλος Δάγλας

Δημαρχος Μεγανησίου

One comment

  1. Επιμένω και ίσως γίνομαι γραφικός ,θα πρέπει να γίνει προσβάσιμος ο δρόμος και από το πηγάδι μέχρι το Βαθύ .Ειναι μια γραφική διαδρομή πολύ πιο σύντομη χωρίς τη φασαρία των αυτοκινήτων που θα αποσυμφορήσει το Βαθύ και θα δώσει ζωή στο Κατωμερι .

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.