Μεγανήσι: “Ξεκλείδωσαν” 100 ΑΜΚΑ κατοίκων που ήθελαν να εμβολιαστούν

Εκ μέρους του Δήμου Μεγανησίου θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Κα Νίκη Αραμπατζή Αντιδήμαρχο Δήμου Αθηναίων, η οποία μετά από επικοινωνία μου μαζί της, βοήθησε στην άμεση επίλυση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με την ηλεκτρονική καταγραφή των ΑΜΚΑ.
Γεράσιμος Ι. Κατωπόδης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Η παρέμβαση της δικηγόρου και αντιδημάρχου του δήμου Αθηναίων, Νίκης Αραμπατζή σε ένα σοβαρό θέμα που δημιουργήθηκε στο Μεγανήσι κατά τη  διάρκεια των εμβολιασμών κατά του covid-19 , αποδείχθηκε καταλυτική και σωτήρια . Συγκεκριμένα στην συμπληρωματική λίστα που δημιουργήθηκε προκειμένου να εμβολιαστούν και άλλοι κάτοικοι του νησιού διαπιστώθηκε  ότι τα ΑΜΚΑ ενός μεγάλου μέρους  εξ αυτών (100 περίπου) δεν ήταν αποδεκτά από το σύστημα, κάποια από αυτά δεν τα αναγνώριζε καθόλου και κάποια άλλα δεν μπορούσαν να “ξεκλειδώσουν”. Η άμεση επικοινωνία της κ. Αραμπατζή με τους δύο αρμόδιους υπουργούς , Β. Κικίλια και Κυρ. Πιερρακάκη έδωσε και άμεση λύση αφού δόθηκαν οδηγίες από το αρμόδιο υπουργείο για το πως θα ξεκλειδώσουν τα συγκεκριμένα ΑΜΚΑ και θα καταφέρουν να εμβολιαστούν όλοι όσοι από τους κατοίκους του Μεγανησίου επιθυμούσαν και υπήρχε πρόβλημα με το ΑΜΚΑ τους. Πρόκειται πραγματικά για μια άμεση αντίδραση η οποία ήταν σωτήρια τόσο για τους 100 περίπου κατοίκους που εμβολιάζονται, όσο , και αυτό είναι πολύ σημαντικό, του ότι δεν χάθηκαν τόσες δόσεις εμβολίου οι οποίες είχαν υπολογιστεί ότι θα γίνουν στο Μεγανήσι…

O πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεγανησίου, Γεράσιμος Κατωπόδης έγραψε:

Εκ μέρους του Δήμου Μεγανησίου θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Κα Νίκη Αραμπατζή Αντιδήμαρχο Δήμου Αθηναίων, η οποία μετά από επικοινωνία μου μαζί της, βοήθησε στην άμεση επίλυση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με την ηλεκτρονική καταγραφή των ΑΜΚΑ.

Πηγή:lefkadaPress

One comment

  1. Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Τα «κλειδωμένα» ΑΜΚΑ (πολύ λιγότερα από 100) ήταν από την αρχική λίστα των ονομάτων που είχε γίνει η εγγραφή τους εμπρόθεσμα. Δεν ξεκλειδώθηκαν τελικά παρ όλες τις διαβεβαιώσεις και τις παρεμβάσεις. Ο εμβολιασμός συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με χειρόγραφη καταγραφή των εμβολιασμένων ύστερα από εντολή του Διοικητή του νοσοκομείου, και αφού είχε χαθεί πολύς χρόνος, προκειμένου να μην χαθεί ούτε μία δόση, παίρνοντας την ευθύνη τόσο αυτός, όσο και όλοι οι υπάλληλοι του νοσοκομείου που συμμετείχαν.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.