Αίτηση της παράταξης «Μεγανήσι Για Όλους» προς την δημοτική αρχή για σύνταξη επιτροπής ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες.

ΑΙΤΗΣΗ

                                                  Προς: κο Δήμαρχο

                                                           κους Αντιδημάρχους

                                                            κο. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριοι,

μετά την δημοσιοποίηση των δασικών χαρτών του Μεγανησίου όπου μεγάλης έκτασης  καλλιεργήσιμου εδάφους  του νησιού μας χαρακτηρίζεται ως << δασικό>> και σε συνέχεια της πρότασης της Δημοτικής Συμβούλου και μέλους της παράταξης μας κας Πολίτη Βησσαρίας   ( κατά τη διάρκεια  συζητήσεως θεμάτων προ ημερήσιας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου), για άμεση σύσταση επιτροπής που θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα ενεργήσει προς όφελος του νησιού μας και των ιδιοκτητών , παρακαλούμε όπως εγκαίρως μεριμνήσετε για δρομολόγηση ενεργειών ακόμη και με την συνδρομή Ειδικού Νομικού Συμβούλου.

Μεγανήσι, 01 Φεβρουαρίου 2021

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

One comment

  1. Οπωσδήποτε θα πρέπει ο Πρόεδρος του ΔΣ να ανταποκριθεί άμεσα, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό που προτείνουν τα μέλη της παράταξης «Μεγανήσι για όλους». Διότι η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε με προχειρότητα και χωρίς να ληφθεί υπ΄όψιν, από τους υπηρεσιακούς παράγοντες μεταξύ των άλλων και ο παλαιότερος χάρτης, που περιλαμβάνεται στην ίδια την ανάρτηση, από τον οποίο πολύ εύκολα μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Οτι δηλαδή ολόκληρο το Μεγανήσι, πλην ελαχίστων τεμαχίων, ήταν ανέκαθεν, ένας καλιεργήσιμος αγρός. Ο Πρόεδρος πρέπει να κινηθεί γρήγορα γιατί η προθεσμία των ενστάσεων, οι οποίες θα είναι πάμπολες, έχει αρχίσει ήδη.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.