Κίνηση προς σκέψη και προς… μίμηση από τον Δήμο Αθηναίων.

Πολλοί δήμοι στην Ελλάδα βρίσκουν τρόπο να συμβάλλουν στην υγειονομική οικονομική κρίση που περνάει και η χώρα μας πέρα και έξω από τα μέτρα που έχει πάρει ήδη η κυβέρνηση τα οποία δεν απευθύνονται και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες παρότι αυτή η κρίση έχει λειτουργήσει σαν ντόμινο κι έχει επηρεάσει όλους τους κλάδους εργαζομένων.Από ιδίους πόρους και με διάφορους τρόπους παίρνουν μέτρα ανακούφισης και προσπαθούν να βοηθήσουν τους δημότες τους. Με διαφήμιση, με στήριξη της τοπικής αγοράς, με συμμετοχή και ενημέρωση για προγράμματα, με διεκδίκηση ειδικών κονδυλίων, με μείωση των τελών κ.α.

Μήπως να το δούμε κι εμείς εδώ στο Μεγανήσι λίγο πιο σοβαρά και να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους. Τι τις έχουμε εξάλλου τόσες γνωριμίες;

Ο Δήμος Αθηναίων είναι ένας από αυτούς.

( Από ανάρτηση της Νίκης Αραμπατζή δημοτική σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων και πρόεδρος του 9,84 στην σελίδα της στο f.b)

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Ο Δήμος Αθηναίων στέκεται αρωγός στους επαγγελματίες της πόλης και αντιλαμβανόμενος τις παρούσες οικονομικές συγκυρίες και την έλλειψη ρευστότητας, στις επιτροπές επίλυσης φορολογικών υποθέσεων αποδίδει το max του ποσοστού της έκπτωσης σε πρόστιμα που επιβλήθηκαν το 2019. Μεγάλη μου χαρά η για δεύτερη φορά συμμετοχή μου σε μια τέτοια επιτροπή από κοινού με υπηρεσιακούς παράγοντες που ενημερώνουμε τους πολίτες και τους ανακουφίζουμε όσο γίνεται!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.