Καθαρισμός όλων των φρεατίων από τον δήμο. Βρέθηκαν λήμματα από αποχέτευση (βόθρο) σε τυφλό φρεάτιο στο Βαθύ

Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου καθαριότητας Δ.Κατωπόδη και με τη συμβολή του δήμου Λευκάδας που χορήγησε το ειδικό όχημα και του εργατικού προσωπικού του δήμου μας,ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο καθαρισμός φρεατίων στο Βαθύ.

Δεν αποτέλεσε έκπληξη φυσικά σε κανέναν το γεγονός ότι σε κεντρικό φρεάτιο τα λήμματα προέρχονταν από αποχέτευση (βόθρο) τα οποία καταλήγουν σε τυφλό φρεάτιο μπροστά από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκαλώντας σοβαρότατο πρόβλημα δυσοσμίας και υγιεινής, σε περαστικούς, κατοίκους , πελάτες και παιδιά. Το γεγονός βέβαια έχει αναφερθεί σε δημοτικό συμβούλιο με καταγγελία και δελτίο τύπου από την δημοτική αρχή η οποία άπραγη στην συνέχεια άφησε να περάσει άλλο ένα καλοκαίρι με το πρόβλημα εντονότερο από ποτέ.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε μετά και από την σημερινή διαπίστωση και επιβεβαίωση του τεχνικού προσωπικού του δήμου Λευκάδας παρουσία εργατών, αντιδημάρχου, και κατοίκων ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να λυθεί άμεσα αυτό το χρόνιο πρόβλημα που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη υπάρχουσα κατάσταση και οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος.

Ειδικά σε μια συγκυρία που η υγιεινή και η καθαριότητα είναι πρώτα ζήτημα ζωής και θανάτου κι έπειτα πολιτισμού και ανάπτυξης ενός τόπου. Να ενημερώσουμε ότι και στο υγειονομικό έχουν γίνει αναφορές από επαγγελματίες όπου τους παρέπεμψε στον δήμο λέγοντας ότι είναι αρμοδιότητα της τεχνικής υπηρεσίας να βρει και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.