Δήλωση εγκαλούμενων δημοτικών συμβούλων Μεγανησίου  από τον δήμαρχο Παύλο Γ. Δάγλα  για παράβαση καθήκοντος και απιστία

meganisi3

Ευχαριστούμε δημόσια τις  Δημοτικές Παρατάξεις ¨ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ¨ της Σοφίας Αργύρη που εισήγαγε το θέμα  στην οικονομική επιτροπή, την ¨ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ¨ της  Κατερίνας Καββαδά για την  στήριξη της , και τους συμβούλους –μέλη της οικ. επιτροπής προκειμένου   να καλυφθεί η δικαστική μας δαπάνη στην  «μήνυση/καταγγελία»   του   Δημάρχου Μεγανησίου  Παύλου Γ. Δάγλα   εναντίον μας  για παράβαση καθήκοντος  και απιστία από τους οικονομικούς πόρους του Δήμου.

 Δηλώνουμε όμως δια της παρούσης ότι αποφασίσαμε να  μην αποδεχτούμε να δαπανηθεί από τα οικονομικά του Δήμου μας, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, ούτε ένα ευρώ που να αφορά την παρούσα διαδικασία.

Η μάχη μας θα δοθεί με ίδιους πόρους, μέχρι τέλους  στα δικαστήρια, εκεί που ο Δήμαρχος το οδήγησε. Ο κόσμος του Μεγανησίου βιώνει μια απίστευτη δύσκολη οικονομικά χρονιά λόγω της παγκόσμιας συγκυρίας του Κορωναϊού και είναι χρέος μας να τον υπηρετήσουμε δίχως να του μεταβιβάζουμε τα αποτελέσματα της δικομανίας του Δημάρχου.

Βέβαια παρατηρούμε την έμμεση και ξαφνική παραδοχή του κου Δημάρχου ,ότι τελικά υπάρχει καταγγελία και μήνυση εναντίον μας. Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι  «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και θα βοηθήσουμε  τις δικαστικές αρχές  και τις λοιπές  υπηρεσίες στις οποίες μας έχει καταγγείλει  επίσης, ώστε να  διαλευκανθεί  πλήρως  η υπόθεση.

ΟΙ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.