Ο Μάριος Μάντζαρης βραβεύεται από τη Eurobank

IMG_20191206_191106

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ήμουν βέβαιη ότι κάποια στιγμή θα έγραφα για τον Μάριο  και σήμερα το κάνω με ιδιαίτερη χαρά, αφού τον ζω από κοντά πολλά χρόνια τώρα.

Ο Μάριος είναι από τα παιδιά που θα έκανε κάθε γονιό περήφανο. Με χαμηλό προφίλ , ευγενικός και με συγκροτημένο χαρακτήρα κατάφερε με τις γνώσεις,  την επιμέλειά , και την προσπάθειά του όχι μόνο να πετύχει τον στόχο του που ήταν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο αλλά και να εισαχθεί με πολύ υψηλή βαθμολογία (18.640 μόρια) και βαθμό απολυτηρίου 18,4.

Γεγονός που δίκαια τον έκανε δικαιούχο του βραβείου που έχει θεσπίσει η Eurobank «Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία».Ένα πρόγραμμα της Εurobank που έγινε θεσμός, κατά το οποίο βραβεύονται οι αριστούχοι απόφοιτοι που πρωτεύουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Έτσι  φέτος η  17 χρονιά του θεσμού είχε άρωμα μεγανησιώτικο, μιας και ένας από τους βραβευθέντες ήταν ο Μάριος Μάντζαρης.

Το βραβείο που έχει περισσότερο ηθικό χαρακτήρα και λιγότερο χρηματικό (800 ευρώ) απευθύνεται στους πρώτους μαθητές όλων των λυκείων της χώρας με τα περισσότερα μόρια και τον μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου.

Η τελετή απονομής  για τους μαθητές  Λευκάδας- Κέρκυρας- Άρτας- Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων, έγινε χτες 6 /12 και  6 η ώρα  το απόγευμα στο Epirus Palace  παρουσία αυτοδιοικητικών υπαλλήλων  και στελεχών της τράπεζας.

Περήφανοι και συγκινημένοι οι γονείς του καμάρωσαν τον μοναχογιό τους και είδαν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται μέσα από τα όνειρα του παιδιού τους. Περήφανοι κι εμείς σαν μεγανησιώτες για τα παιδιά που ξεχωρίζουν και ανταμοίβονται , πάνε το νησί αλλά και το επίπεδο του σχολείου μας ψηλά. Ο Μάριος τέλειωσε το γυμνάσιο στο Μεγανήσι.

Πάντα επιτυχίες Μάριε , αν και είμαι σίγουρη ότι θα τις έχεις. Συγχαρητήρια και στους γονείς που από ότι φαίνεται έκαναν πολύ καλή δουλειά.

 

 

 

 

 

1 comments

  1. Ευχαριστώ πολύ για το πολύ όμορφο κείμενο.Ναι ο Μάριος είναι όλα αυτά και πολλά άλλα.Για μένα είναι το σπουδαίο μοναχοπαίδι μου και αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι να είναι χαρούμενο.Να κάνει πράγματα που τον εκφράζουν και που του αρέσουν.Εμείς οι γονείς του πάντα ήμασταν δίπλα του και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.Αυτό που προσπαθήσαμε να του μάθουμε καλά,και νομίζω τα καταφέραμε,είναι να είναι δίκαιος,να έχει αξίες και αν μην κάνει εκπτώσεις ούτε σε αυτές ούτε στα θέλω του.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.